Deze zomer plannen we terug een Pioneers baseballkamp!


Voor de Miniemen en Kadetten is dit een kamp met overnachting van zondagavond 18 tot donderdag 22 augustus.

Voor de Beeballers is dit een dagkamp (zonder overnachting) van maandag 19 tot donderdag 22 augustus.


Vanaf nu zijn de inschrijvingen open voor het kamp! Je kan de gegevens van je kind invullen in de volgende Microsoft form:


https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=CYcM1PWlr0W1gvvPvcpi1EkXGWOsMENOl9kRz3_0rz9UQ1BaUkdFTUpOOUJJRjFaS0pHNTVIMkpTVC4u


Ben je lid van Pioneers, dan betaal je 125 euro voor het kamp van de miniemen en kadetten en 100 euro voor het kamp van de Beeballers.

Ben je lid van een andere club, 165 euro.


Voorlopig ontvangen we nog geen betalingen, maar schrijf aub in tussentijd wel al je kind in, zodat we een zicht krijgen op het aantal inschrijvingen.

Wil je meer weten over het kamp? Lees even het volgende stukje


Onder begeleiding van een enthousiast team van coaches doen de kinderen baseballkennis en -ervaring op, en dit alles op hun eigen niveau.


Naast de dagelijkse baseball trainingen, worden er ook spelletjes en wedstrijden gespeeld.


Miniemen en kadetten kunnen in eigen tenten op onze terreinen de nacht doorbrengen, dit is niet verplicht maar eens zo gezellig.

Naast de trainingen staan er enkele leuke activiteiten op het avondprogramma, a.o een speurtocht in het bos, een groots wiffleball tornooi, nabespreking bij een gezellig kampvuur met een lekkere versnapering, en natuurlijk overnachten in de tenten.

Een team van ervaren mensen leidt dit kamp in goede banen, ervaren trainers, gemotiveerde assistenten, super kookouders en technische steun, staan klaar om dit voor elk kind een leuke ervaring te maken.


Wil je als ouder graag helpen op het kamp? Laat het ons zeker weten!

Laura Rypens (kookploeg) 0496 05 58 45

kamp2
kamp3
kamp1